Wat is een keukenkraan met verlichting eigenlijk?

Het is goed mogelijk dat je weleens van een keukenkraan met verlichting gehoord hebt, want dit type kranen is dé nieuwe keukentrend van dit moment.

Voordelen van een keukenkraan met verlichting

  • 1.Een keukenkraan met verlichting is sfeerverhogend. Een kleurtje in het water als je de kraan aanzet geeft extra cachet aan je keukenkraan en zorgt voor meer sfeer in de keuken.
  • 2. Als je ’s avonds even naar beneden gaat om wat te drinken, hoef je de lamp niet meer aan te doen om de kraan te vinden. Dat scheelt natuurlijk energie!
  • 3. Je weet meteen of het water koud of warm is door de blauwe LED-verlichting (koud water) en rode verlichting (bij warm water). Niet alleen oogt dit heel fraai en modern, maar ook voorkom je op deze manier dat je je handen of vingers brandt aan te heet water.
  • 4. LED-verlichting heeft als voordeel dat het energiezuinig is en veel langer meegaat dan traditionele halogeenlampen of TL-verlichting. Een LED-lamp gebruikt tot zes keer minder energie en gaat gemiddeld vijf keer zo lang mee als andere lampsoorten.

Een keukenkraan met verlichting is verkrijgbaar in drie soorten cq. typen: een keukenkraan met LED verlichting, een zwarte keukenkraan met verlichting en een keukenmengkraan met verlichting. Deze drie soorten lichtkranen kun je voordelig kopen in de webshop van Designkranenshop.nl. Hieronder vind je een toelichting op de drie hoofdtypen keukenkranen met verlichting die de Designkranenshop aanbiedt.

Keukenkraan met LED verlichting

Keukenkraan EVE met led verlichting à €747,86

1. Keukenkraan met LED verlichting

Het eerste hoofdtype keukenkraan is de fraaie witte KWC Keukenkraan EVE met LED verlichting. De kraan heeft een uittrekbare kraanuitloop. De kraan beschikt over een geïntegreerde ON-/OFF-knop met automatische uitschakeling na drie kwartier. Verder is deze kraan met 270° draaibaarheid zeer wendbaar. Het mooie van deze kraan is dat de hendel zowel rechts als links gepositioneerd kan worden. Deze keukenkraan met LED verlichting koop je bij Designkranenshop.nl voor een uiterst scherpe prijs, namelijk 747,86 in plaats van de regulier prijs van 1.196,57. Dat is nog eens voordelig!
Zwarte keukenkraan met verlichting

Keukenkraan EVE met LED verlichting à €776,32

2. Zwarte keukenkraan met verlichting

Een mooie kraan met LED-verlichting is ook de fraaie zwarte KWC Keukenkraan EVE. Deze zwarte keukenkraan met verlichting heeft, naast de LED-technologie, een verborgen uittrekbare uitloop – de uitloop bedraagt liefst 600 millimeter – en kan net als de witte LED-kraan 270° gedraaid worden. Deze kraan heeft een slangdoorvoer en een geïntegreerde ON-/OFF-knop met een geïntegreerde automatische uitschakeling na 45 minuten. Ook deze kraan is bij Designkranenshop met 776,32 euro zeer scherp geprijsd, want normaliter betaal je 1.196,57 euro voor deze kraan.
Keukenmengkraan met verlichting

Keukenmengkraan met verlichting à €790,51

3. Keukenmengkraan met verlichting

Bij Designkranenshop.nl vind je ook de prachtige keukenmengkraan met verlichting. Dit kraantype is in twee materiaalsoorten beschikbaar, namelijk uitgevoerd in chroom of in edelstaal.
Beide uitvoeringen bieden de mogelijkheid tot positionering van de hendel aan de rechter- of linkerkant. Verder hebben deze mengkranen een verborgen uittrekbare perlator, wendbare aansluitslangen en worden ze bevestigd met een schroefdraadhuls M33 x 1.5.

Waar kun je deze keukenkranen met verlichting het beste kopen?

Deze prachtige kranen kun je voor voordelige prijzen – de korting is ruim 35% – kopen in de webshop van Designkranenshop.nl. De webshop is uiterst klantvriendelijk: je kunt snel bestellen, betaalt voor deze kranen geen bezorgkosten en hebt een ruime keuze als je een keukenkraan met verlichting zoekt. Alvast veel shopplezier gewenst!