Mobiele buitenkeukens

Wat is er beter dan een buitenkeuken die aan alle verwachtingen voldoet? Een buitenkeuken die je gemakkelijk kan verplaatsen en toch niet onderdoet voor een volledig uitgeruste keuken! De MobiCook mobiele keukens combineren beweeglijkheid, gebruiksgemak en professionalisme om op gelijk welke locatie als een echte kok al je gerechten te kunnen voorbereiden. Er zijn heel wat verschillende types mobiele buitenkeukens van MobiCook van Indu, en het onderstaande overzicht verduidelijkt waarom een dergelijke keuken de ideal aanvulling is op een barbecue!

1. De MobiCook Solo Cook

mobiele buitenkeukens

Mobicook Solo Cook a 1499,-

Deze mobiele keuken maakt het mogelijk heerlijke maaltijden klaar te maken in de tuin, dankzij de eenvoudig te verplaatsen trolley. De mobiele keuken is uitgerust met een speciale inductieplaat met 2 kookplaatsen. Bij de trolley worden eveneens een snijplank en een beukenhouten messenhouder geleverd, alsook een opberglade, een waterdichte hoes en een stroomsnoer.

De MobiCook Solo Cook behoort tot het merk Indu+ en is voorzien van een garantie van 2 jaar. In geval van defecten of problemen kan er altijd beroep worden gedaan op een monteur die problemen meteen oplost.

De trolley

De MobiCook Solo Cook trolley is 70 centimeter breed, 58 centimeter lang, 90 centimeter hoog en is uitgerust met een blad en onderstel van speciaal gepoedercoat staal. Daarbij is de zijtafel inklapbaar en worden bij de mobiele keuken een schap, een lade en handige accessoirehaken geleverd.

De kookplaat van de Solo Cook

De kookplaat biet de perfecte kookomgeving dankzij afmetingen van 31 X 52 centimeter en de laatste generatie inductie-eigenschappen. Het vermogen op de plaat wordt digitaal aangeduid, en er kan op 9 verschillende niveaus gekookt worden. De bediening van de plaat gebeurt met tiptoetsen, en voor de veiligheid werden een autostop en een vergrendeltoets geïntegreerd.

De twee kookzones kunnen dankzij een bridge-functie gekoppeld worden tot één grote zone voor meer kookruimte, en voorzieningen zoals 2 timers en een zandloperfunctie zorgen ervoor dat je nog efficiënter kunt koken. De kookplaat heeft een vermogen van 3400 Watt: maximaal 1400 Watt op de voorste én achterste zone, en 2000 Watt dankzij een booster op de achterste zone. Ideaal dus om heerlijke gerechten klaar te maken in geen tijd!

mobiele buitenkeuken

Mobicook Duo Grill a 1899,-

2. De MobiCook Duo Grill

De MobiCook Duo Grill biedt net zoals zijn Solo-broertje een krachtig kookoppervlak, maar dan als grillplaat. De plaat is voorzien van hi-lighttechnologie met touch control, alsook een wekker en een timer. Bij de trolley worden daarnaast twee snijplanken en een beukenhouten messenhouder geleverd, bovenop een kruidenlade, een sterk stroomsnoer en een beschermhoes die zelfs tegen water bescherming biedt.

De MobiCook Duo Grill trolley

Deze MobiCook van Indu heeft een trolley van 100 centimeter lang, 58 centimeter breed en 90 centimeter lang, en ook hier zijn het onderstel en het blad van poedercoating staal. De zijtafel is inklapbaar, en bij de trolley zotten een schap en zelfs 2 snijplanken van beukenhout. Een flessenhouder en een beschermhoes maken tenslotte ook deel uit van deze mobiele buitenkeuken.

De specifieke eigenschappen van de mobiele buitenkeuken

Naast handig is deze mobiele buitenkeuken ook efficiënt en gebruiksvriendelijk. De grillplaat is 31 op 52 centimeter, en dankzij een sterke infraroodtechnologie (voorzien van een opwarmingsversneller) zijn gerechten sneller klaar. De glasplaat is daarnaast vitrokeramisch en uiterst eenvoudig te reinigen.

Het vermogen van de plaat wordt digitaal aangeduid, en er zijn tot 9 niveaus mogelijk. De bediening gebeurt intuïtief door middel van tiptoetsen, en een autostop en speciale restwarmteindicatie zorgen voor de nodige veiligheid. Ook op het vlak van vermogen stelt deze mobiele buitenkeuken niet teleur. De MobiCook Duo Grill heeft immers een capaciteit van 2400 W Hi-light op de hoogste stand. Genoeg om in geen tijd heerlijke barbecuegerechten op klaar te maken!

Andere mobiele buitenkeukens van MobiCook

Naast de bovenstaande modellen zijn er o.a. de volgende volgende modellen van MobiCook beschikbaar bij webshops zoals Websa.nl

mobicook cook n grill

Mobicook cook n grill a 2299,-

mobicook solo grill

Mobicook solo grill a 1599,-