Ieder huis is natuurlijk voorzien van glas in de ramen. Dit zorgt er namelijk voor dat er een natuurlijk ligt in het huis kan binnentreden en er daarnaast ook naar buiten gekeken kan worden. Soms is het zo dat dit glas kapot gaat of dat het aan vervanging toe is. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om enkel glas te laten vervangen door een beter isolerend glas. Glas online bestellen is in dit geval de goedkoopste manier om het glas te vervangen. Dit komt omdat al het glas bij de Glasgigant tegen groothandel prijzen verkocht worden. In dit blog bericht willen we je dan ook informeren over waar je op moet letten bij het bestellen van glas.

Verschillende soorten glas bestellen

Het eerste en wellicht belangrijkste punt waar je op moet letten bij het online glas bestellen, is de vele verschillende soorten. Er zijn namelijk verschillende glasdiktes en bescherming beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor dubbel glas. Dit is een goedkopere versie van het glas en werkt beter isolerend dan enkel glas. Daarnaast kun je ook kiezen voor HR++ glas. Dit is een andere soort dubbel glas die het huis beter isoleert tegen de kou. Zorg er dan ook voor dat je alvorens je het glas besteld, je precies weet welk glas je wilt gaan gebruiken. Hierdoor voorkom je een verkeerde levering!

Glas op maat bestellen bij de Glasgigant

Glas online bestellen is natuurlijk een specialistische aangelegenheid. Het is dan ook van belang dat je de juiste maten van het glas besteld, anders zouden de glasplaten namelijk niet passen in het kozijn. Zorg er dan ook voor dat je de kozijnen goed op hebt gemeten en dat je precies weet waar je welke glasplaat wilt plaatsen. Kom je er niet uit met het opmeten? De specialisten van de Glasgigant staan uiteraard voor je klaar. Voeg vervolgens de goede maten van het glas in op de webshop en voeg eventueel nog aanvullende producten toe. Als je nu het glas besteld kun je een gewenste afhaal- of leverdatum kiezen. De glasplaten zijn ten alle tijden voorzien van de juiste keurmerken en van hoge kwaliteit!