Je bent bezig met de keuken en – of je nu gaat voor een gedeeltelijke vernieuwing, of een complete nieuwe keuken – natuurlijk wil je een mooi en strak eindresultaat. Voor een mooi afgewerkte geheel wordt tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van aluminium profielen, veelal mooi in kleur gecoat uiteraard. En laat het maar aan de product specialisten van ALUMINIUMvakman.nl over om jou hier iets meer over te vertellen. Wil je meteen wat meer weten over ons en onze collectie? Bekijk dan hier alle aluminium profielen van ALUMINIUMvakman >>

Aluminium profielen online.

Een aluminium profiel online kopen is – zeker bij ons – voordelig, eenvoudig & veilig. Hoe werkt dit precies bij ons? Allereerst kun je snel een selectie maken op basis van ‘type profiel’. Onze basisnavigatie, oftewel de productcategorisatie, is verdeeld naar ‘profiel type’. Wanneer je doorklikt naar het gewenste profiel type, kom je direct uit bij een gerichte productcollectie, of je kunt nog een verdere (diepere) onderverdeling selecteren. Dit is bijvoorbeeld het geval bij aluminium koker profielen, waarbij we een onderverdeling gemaakt hebben tussen ‘vierkant’ en ‘rechthoekig’ (naast het totaaloverzicht van alle koker uiteraard). Maar bij andere profielen, bijvoorbeeld in het geval van een aluminium U profiel bij ALUMINIUMvakman.nl kom je direct uit bij alle U-profielen. 

Wanneer je een keuze gemaakt hebt voor het gewenste aluminium profiel type, klik je door en kom je uit bij een overzicht van alle producten. Deze producten zijn altijd gesorteerd op basis van maatvoering, waarbij het eerste product de ‘kleinste profiel afmeting’ betreft. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een specifieke breedte, hoogte, diameter en/of dikte, kun je gebruik maken van onze filterfunctie. Selecteer de gewenste waarde en het productaanbod wordt direct gefilterd, handig toch!

Wanneer je de juiste afmeting gevonden hebt kun je doorklikken naar de product detailpagina. Al onze profielen zijn in een lengte op maat te bestellen: van 10 cm tot en met 600 cm. Vul bij STAP 1 de gewenste lengte in en zorg er hierbij voor dat je altijd de lengte in het gewenste aantal cm invoert. Vervolgens wordt de exacte prijs van het profiel op maat direct vertoond. Wanneer je een ‘recht afgezaagd profiel’ bestelt is dit alles, maar je kunt ook kiezen voor een ‘in verstek zaagsnede’. Deze kun je selecteren, waarna je vervolgens binnen een specificatieveld de exacte maatvoering hiervan kunt invoeren. Voor het in verstek zagen rekenen wij een vaste (en scherpe) extra prijs die ook automatisch bij de prijs van het profiel opgenomen wordt na selectie. Vervolgens kun je bestelling afronden en de betaling uitvoeren, dit gebeurt uiteraard in een goed beveiligde betaalomgeving!