Het was altijd al een droom van Frederic om zijn eigen restaurant te openen. Altijd had hij in de horeca gewerkt voor een baas, maar nu was het dan eindelijk tijd voor zijn eigen zaak. Hij wil een degelijk restaurant openen met een uitgebreide kaart, waar zowel families met kinderen als culinaire fijnproevers straks hun plek kunnen vinden. Via via kwam hij in contact met een ondernemer die een klein restaurant te huur aanbood aan de rand van het dorp. De locatie was perfect en het gros van het meubilair was ook in uitstekende staat, alleen ontbrak er in de keuken nog de nodige keukenapparatuur

Gelukkig wil de ondernemer mee investeren om de zaak weer van de grond te krijgen, dus Frederic is aan de slag gegaan om een inventarisatie te maken van alle spullen die hij nog nodig heeft alvorens hij daadwerkelijk zijn nieuwe restaurant kan openen. Binnen het restaurant valt het gelukkig nog wel mee en dienen er een aantal kleine details te worden bijgewerkt. Maar in de keuken zijn er stiekem nog best wat dingen die hij straks in de keuken wil gebruiken en die nu nog niet aanwezig zijn. 

Een nieuwe friteuse en gril zijn twee fundamentele apparaten voor in de keuken

Zo wil Frederic er zeker van zijn dat hij straks de nodige kindermenu’s kan aanbieden en zoals iedereen weet, zijn kinderen dol op frietjes. Maar tot zijn grote verbazing was er in de keuken geen enkele friteuse te vinden. Zodoende dat deze als een van de eerste op de lijst van nog benodigde keukenapparatuur komt te staan. Ook een goede gril ontbreekt nog in de keuken en dit is ook een onmisbaar instrument om er zeker van te zijn dat hij straks de nodige steaks van de grill kunt aanbieden. 

Daarnaast wil hij ook kijken om een nieuwe koel- en diepvriescombinatie aan te schaffen. De koelkast die nu in de keuken aanwezig is, is niet groot genoeg om alle ingrediënten straks probleemloos te kunnen bewaren. Frederic wil het menu behoorlijk uitgebreid maken en een speciale kaart voor lunch en diner maken. Daarom heeft hij straks wel de nodige ruimte nodig, zodat hij al zijn benodigde producten probleemloos kan koelen. 

Voor al je horeca apparatuur is Horecarama de ideale partner!

Gelukkig heeft Frederic de ideale partner gevonden voor al zijn benodigdheden. Bij Horecarama is al vrijwel alle apparatuur die hij nodig heeft voor de keuken te bestellen. Of het nu gaat om keukenapparatuur, schoonmaak materiaal of nieuwe koel- of vrieskasten, vrijwel alle Horeca apparatuur en materialen die hij nodig heeft, zijn bij Horecarama te bestellen. 

Beetje bij beetje krijgt hij op deze manier alle materialen binnen die hij nodig heeft en het zal niet lang meer duren alvorens de nieuwe zaak op feestelijke wijze geopend kan worden. Frederic staat op het punt om zijn droom te verwezenlijken en zijn eigen restaurant te openen en zo een culinair alternatief aan te kunnen bieden voor een uiteenlopend publiek.