Er is natuurlijk niets lekkerder dan op een warme zomeravond samen met vrienden en familie buiten eten. En als het kan, lekker met zijn allen barbecueën. Gooi wat BBQ vlees op de plaat en genieten maar. Helaas zit er vaak een grote voorbereiding verbonden aan zo’n barbecue feestje. Bovendien heb je een probleem als je ’s middags weer wat vergeten bent te maken. Dan moet je misschien tijdens de barbecue steeds ongezellig naar binnen om voor wat extra eten te zorgen. De rest van de familie zit op je te wachten en je mist op die manier een hoop gezelligheid. Gelukkig is daar een oplossing voor. Het is namelijk helemaal niet meer nodig om zelf voor al het eten te zorgen en urenlang in de keuken bezig te zijn met de voorbereiding. Nee, speciaal voor deze gelegenheden is er A-Z barbecue die BBQ aan huis bezorgd. Voordelig en bovendien ideaal voor het barbecue feestje met de vrienden of hele familie.

Volop keuze

Werkelijk alles wat je hartje begeert, als het gaat om een geslaagde barbecue, kan geleverd worden. Qua bbq vlees is er keuze zat. Van gemarineerde kipfilet, grillburger en Mexicaanse barbecue worst tot gemarineerde filetkarbonade en gemarineerde kipspies. Er worden ook zelfs hele pakketten aangeboden. A-Z barbecue levert bijvoorbeeld de A-Z Barbecue Menu voor slechts €12,10. De naam verklapt het misschien al een beetje, maar met dit menu haalt u al het lekkere vlees binnen voor de barbecue. Van gemarineerde kipspies, gemarineerde filetkarbonade tot gemarineerde kipfilet, grillburger en Mexicaanse barbecue worst.

Specialiteiten

Dat is niet het enige wat het bedrijf voor kan zorgen. Zo is er het Voorjaars Barbecue Menu (€13,40) met o.a. pulled chicken, Spaanse varkenshaasspies met chorizoworst en verse hamburger. Ook het Deluxe Barbecue Menu met o.a. kalkoentournedos omwikkeld met ontbijtspek, varkenshaasmedaillons (aan spies) en gemarineerde kogelbiefstuf. Bovendien passen ook de Vis-, Vegetarisch-, Halal,- Kinder- en Kerngezond Barbecue Menu in het uitgebreide aanbod van Barbecue.nl. Aan elke doelgroep is wel gedacht. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het Vismenu, terwijl vegetariërs genieten van het Vegetarisch Menu en mensen die zich strak houden aan een dieet helemaal blij worden van het Kerngezond menu. De menu’s worden ook nog eens inclusief salades, stokbrood en sauzen (smokey barbecuesaus, satésaus en ook cocktailsaus)bezorgd. Dus daar hoef je tijdens het barbecue feestje ook niet meer naar om te kijken. Eigenlijk alleen bestellen (vóór 12 uur, volgende dag in huis), vrienden of familie uitnodigen en genieten maar!