Shutters werden vroeger gebruikt als houten luiken om ramen af te sluiten van zowel het daglicht als de buitenwereld. Vandaag de dag zien we dat shutters worden gebruikt ter decoratie van de ramen. Shutters brengen sfeer en licht in huis en zorgen er in gesloten stand nog steeds voor dat er nauwelijks licht binnen komt en niemand zomaar naar binnen kan kijken. Maar wat zijn shutters nou precies? Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen die je met de hand kunt bedienen. Zo kun je de shutters net zo open zetten als dat je zelf wenst en regel je zelf de hoeveelheid licht in huis. 

De diverse voordelen van shutters

Naast het feit dat de shutters van Van Eyck enorm sfeervol en decoratief zijn, zitten er meer voordelen aan de shutters. Zo zijn ze erg isolerend. In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer houden ze de warmte juist buiten. Dit is ook zeker te zien op de energierekening. Daarnaast zijn de shutters ontzettend kindvriendelijk. Er zitten geen touwtjes aan de shutters waar kinderen aan zouden kunnen trekken en doordat ze zo eenvoudig te bedienen zijn, is het erg eenvoudig om aan kinderen te leren hoe ze deze bedienen. Ook zijn de shutters eenvoudig schoon te maken. Ga er een keer overheen met een duster of met een doekje en de shutter is weer helemaal schoon. Super handig!

Laat je shutters op maat maken

De shutters worden volledig op maat en naar wens gemaakt en zijn ook geschikt voor speciale raamvormen. De lamellen zijn gemakkelijk op een andere stand te zetten waardoor je altijd de juiste hoeveelheid licht in de ruimte laat komen. Bij Van Eyck shutters heb je de keuze uit veel verschillende collecties en kleuren shutters. Zo weet je zeker dat deze partij een shutter heeft die past bij jouw interieur.

De mogelijkheden van Van Eyck shutters

Heb je interesse in het aanschaffen van op maat gemaakte shutters? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck shutters en bekijk de mogelijkheden. Deze partij biedt een ruim assortiment shutters aan, die altijd op maat gemaakt worden. Op deze manier zijn de shutters geschikt voor ieder raam. Daarnaast heeft Van Eyck shutters ook verschillende collecties waardoor er altijd een shutter tussen zit die past bij jouw keuken. Kijk dus snel op de website en laat de mogelijkheden je verbazen!