Shutters werden vroeger gebruikt om ramen volledig af te sluiten van zowel het daglicht als de buitenwereld. Vandaag de dag zien we dat steeds meer Van Eyck shutters worden gebruikt ter decoratie van de ramen. De Van Ecyk shutters zorgen er nog steeds voor dat er geen licht binnen komt en niemand zomaar naar binnen kan kijken, toch zien veel mensen ze als decoratie item. De Van Eyck shutters zijn een echte sfeervolle blikvanger. Maar wat zijn shutters nou precies? Van Eyck shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen die je met de hand kunt bedienen. Zo kun je de Van Eyck shutters net zo open zetten als dat jezelf wenst.

De diverse voordelen van Van Eyck shutters

Naast het feit dat de shutters van Van Eyck enorm decoratief zijn, zitten er meer voordelen aan de shutters. Zo zijn ze erg isolerend. In de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer houden ze de warmte juist buiten. Dit is ook zeker te zien op de energierekening. Daarnaast zijn de Van Eyck shutters ontzettend kindvriendelijk. Er zitten geen touwtjes aan de shutters waar kinderen aan zouden kunnen trekken en doordat ze zo eenvoudig te bedienen zijn, is het erg eenvoudig om aan kinderen te leren hoe ze deze bedienen. Ook zijn de shutters eenvoudig schoon te maken. Ga er een keer overheen met een doekje en de shutter is weer helemaal schoon. Super handig!

Laat je shutters op maat maken

De Van Eyck shutters zijn gemakkelijk op maat te maken doordat ze in een frame verwerkt zijn. Wanneer je een op maat gemaakte shutter aangeschaft weet je zeker dat je raam volledig wordt afgesloten. De lamellen zijn gemakkelijk op een andere stand te zetten waardoor je altijd de juiste hoeveelheid licht in de ruimte laat komen. Bij Van Eyck Shutters heb je de keuze uit veel verschillende kleuren shutters. Zo weet je zeker dat deze partij een shutter heeft die past bij jouw interieur.

De mogelijkheden van Van Eyck Shutters

Heb je interesse in het aanschaffen van op maat gemaakte shutters? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck Shutters en bekijk de mogelijkheden. Deze partij biedt een ruim assortiment shutters aan, die altijd op maat gemaakt kunnen worden. Op deze manier zijn de shutters geschikt voor ieder raam. Daarnaast heeft Van Eyck Shutters ook verschillende collecties waardoor er altijd een shutter tussen zit die past bij jouw keuken. Kijk dus snel op de website en laat de mogelijkheden je verbazen!