U bent eigenaar van een Chinees restaurant en zoekt een handige manier om uw nasi en bami mee te geven aan uw klanten. Het meegeven van niet-wegwerpbare bakjes behoort niet tot de opties, maar plastic bakjes kunnen wel erg handig zijn. Maar ook als u thuis regelmatig wat overhoudt van uw avondeten kan het handig zijn om bakjes te hebben die u zo kwijt kunt in de koelkast. Een partij waar ze plastic bakjes in allerlei uitvoeringen kennen, is Disposable Center. Deze partij heeft allerlei uitvoeringen die het verpakken van uw lunch erg gemakkelijk maken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die u heeft? In dit blog vertellen we u meer over de verschillende opties, zodat u straks goed weet welk bakje bij u past!

Waar kunt u plastic bakjes voor gebruiken?

Plastic bakjes zijn zoals we al te kennen gaven multifunctioneel. U kunt het restje van gisteren erin vervoeren, maar veel vaker komt het voor dat de bakjes ingezet worden in horecagelegenheden om gerechten ‘on the go’ mee te geven. Welk type plastic bakje u uiteindelijk afrekent bij een partij als Disposable Center, hangt deels samen met het soort gerecht dat bij u op de menukaart prijkt. Kennen de koks van uw restaurant de sushibowl als specialiteit? Met de plastic bowls kunnen uw klanten de rijst zo opeten! Maar misschien dienen uw gerechten wel heet opgediend te worden en zoekt u een compleet ander exemplaar. De kilobakken, zoals die u kent bij het afhaalrestaurant bij u in de wijk, zijn een veel aangeschafte optie. Bij een partij als Disposable Center bieden ze ook nog andere uitvoeringen aan die geleverd zijn met een vast of los deksel.   

Wilt u meer weten?

Zijn er nog andere vraagstukken die u bezighouden bij het aanschaffen van plastic bakjes? Scrol dan eens door de verschillende productpagina’s op de site van Disposable Center. Hier wordt op gedetailleerde wijze beschreven over welke specificaties de verschillende opties beschikken, welke speciale ‘features’ ieder bakje heeft en voor welke gerechten het geschikt is. Heeft u verdere informatie nodig? Door een belletje te plegen naar de klantenservice van deze partij weet u razendsnel waar u aan toe bent!