Kinderen zijn fantastisch. Het is geweldig om een kind op te zien groeien tot een jong volwassene. Wanneer kinderen nog klein zijn, kan je vooral veel van deze ontwikkeling genieten, omdat de stappen dan heel snel worden gezet. Toch is het soms lastig om je kind deze stappen te laten zetten, ook omdat deze vaak niet direct succesvol gebeuren. Een voorbeeld hiervan is dat kinderen veel spullen kwijtraken. Door de spullen van MyMepal aan te schaffen is dit niet langer het geval. 

Wat is MyMepal?

MyMepal is een website die het mogelijk maakt om zelf te schoolspullen van jouw kind te ontwikkelen, zoals broodtrommels en drinkbekers. Via de homepage kan je gemakkelijk zelf deze dingen ontwikkelen. Er zijn veel opties voor hoe jij deze spullen kan ontwerpen. Een veel gekozen optie hierin is het toevoegen van jouw zoon of dochters naam. Hierdoor raken zij deze nooit meer kwijt. Een andere mogelijkheid is om er een foto op te zetten van je zoon of dochter, of iets wat zij leuk vindt. Hiermee zal jouw kind trots op school komen, om iedereen te laten zien hoe cool zijn/haar broodtrommel wel niet is. 

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om alles in verschillende kleuren te bestellen. Bestel een broodtrommel in de lievelingskleur van jouw kind, zodat het voor je kind ook makkelijker te herkennen is. 

Leuke activiteit met je kind

Op de website van MyMepal is een designtool aanwezig, waarmee jij gemakkelijk zelf je producten kan ontwerpen. Als je dit doet voor je kinderen, kan het leuk zijn om dit samen met ze te doen. Dit is niet alleen een heel leuke activiteit om te ondernemen, maar het zorgt ook nog voor dat jouw kind een broodtrommel of drinkbeker heeft die hij/zij helemaal geweldig vindt. 

MyMepal

Heb jij vragen over MyMepal, of ben jij geïnteresseerd om zelf bijvoorbeeld een broodtrommel te ontwerpen? Neem dan eens een kijkje op de website van MyMepal! Hier kan jij gemakkelijk zelf deze producten ontwerpen. Daarnaast vind je ook veel informatie over deze producten op de website. Heb jij vragen over de mogelijkheden? Eén van de specialisten van MyMepal zal je hier graag mee helpen.