Wil jij op je gemak koken in de keuken zonder vervelende lichtinvallen van de zon? Dan raden we je aan om te kiezen voor rolluiken voor je keukenraam. Rolluiken zijn de ideale zonwering voor in de keuken omdat deze aan de buitenkant zitten en hierdoor niet de geur van het eten krijgen. Verder zijn rolluiken een goedkope optie en en gaan ze jarenlang mee. Wanneer je rolluiken in de keuken gaat toepassen, raden we je aan om de volledige woning te voorzien van rolluiken. Je creëert een compleet geheel door heel je woning en dat zorgt voor een prachtig eindresultaat. Verder kun je ook alle rolluiken bedienen met een afstandsbediening wanneer je kiest voor een elektrisch rolluik. Zo haal je alle rolluiken omhoog en omlaag.

Waarom rolluiken?

Rolluiken zijn een must have voor een iedere woning. Naast dat ze ideaal zijn voor in de keuken, hebben ook de andere kamers in je woning enorm veel voordeel wanneer je rolluiken kiest. Zo zijn de rolluiken naast zonwerend, ook inbraakwerend, isolerend en verduisterend. In de slaapkamer kun je optimaal genieten van je nachtrust wanneer je ervoor kiest om rolluiken toe te passen. Haal de lamellen omlaag en je kunt genieten van de welverdiende nachtrust zonder last van zonlicht inval. Wanneer je jouw complete woning voorziet van rolluiken, isoleer je ook de complete woning. Dit zorgt ervoor dat je bespaart op stookkosten en heb je ook een warmer huis in de winter en kouder in de zomer. De rolluiken hebben enorm veel voordelen en voor de minimale investering die voor de rolluiken nodig zijn, raden we je zeker aan om deze te overwegen.

Nieuwe moderne buitenzonwering: Screens

Naast rolluiken worden tegenwoordig ook de screens erg vaak gekozen. De screens hebben dezelfde constructie (geleiders en kast) als een rolluik, echter is er een verschil. De screens zijn namelijk voorzien van een screendoek. De screendoek is gemaakt van glasvezel en pvc en je kunt naar buiten kijken, terwijl niemand naar binnen kan kijken. De screens hebben een modernere uitstraling en men kiest er dan ook steeds vaker voor om deze toe te passen. Wanneer je geïnteresseerd bent in screens, raden we je aan om eens het aanbod buiten screens bij Rolluiken33.nl te bekijken. Op Rolluiken33 bieden ze een ruim aanbod van screens voor een iedere situatie tegen de scherpste prijzen. De screens bij Rolluiken33.nl worden verder ook geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie en zijn compleet naar wens online te configureren.