Keukenaccessoires: ze hoeven niet alleen functioneel te zijn, maar kunnen je keuken net dat beetje extra geven. Heb je een nieuwe keuken gekocht en wil je die leuk én trendy aankleden? Of heb je gewoon nieuwe keukenspullen nodig en wil je wel dat het er leuk uitziet? Wij hebben drie trends in keukenaccessoires voor je op een rij gezet, waarmee je keuken een nieuwe look kunt geven.

Overal bamboe

Het is een van dé trends van 2017: bamboe accessoires je keuken. Denk aan take-away koffiebekers, keukengerei en snijplanken die helemaal van bamboe zijn gemaakt, tot broodboxen en voorraadpotten die een bamboe deksel hebben. Deze artikelen mogen gezien worden en hoef je zeker niet weg te stoppen in je keukenkastjes. Erg gaaf is het ook om bamboe bloempotten met plantjes in je keuken te zetten, zeker als je van een urban jungle houdt.

keukenaccessoires

Pastel

De pasteltrend zagen we eerder al op andere plekken in het interieur. Nu is deze trend ook overgeslagen naar de keuken. Vervang je saaie zwarte pannen of witte mokken door een variant in pastelkleur. Zo kom je helemaal in lentesferen!

Keukentrolleys

Waar je in de keuken eerder vaak kookeilanden zag, is daar nu soms een keukentrolley voor in de plaats gekomen. Super handig, want je kun hem verplaatsen als dat even beter uitkomt. Het is bovendien niet alleen handig als opbergplek, maar je kunt er ook je mooie keukenaccessoires die gezien mogen worden op zetten.