Is je aanrechtblad aan vervanging toe? Geef je keuken een upgrade door te kiezen voor solid surface. Het grootste voordeel van een Solid Surface aanrechtblad is dat het naadloos te verlijmen is. Het gehele keukenblad lijkt daardoor uit een stuk te zijn gemaakt. Dit geeft een luxe uitstraling.

Dit zijn de voordelen van solid surface

Alle kleuren en naadloos te verlijmen

De kunststof keukenbladen van Marlan zijn in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Die kleur wordt volledig vermengd met de andere componenten van de Solid Surface. Als je het aanrechtblad op maat wilt zagen, is dat geen enkel probleem. Het materiaal ziet er overal hetzelfde uit, dus ook op de zaagsnede.

Solid Surface is hygiënisch

Een werkblad van Solid Surface is makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Het dagelijks schoonmaken van je keukenblad doe je met een vochtig doekje. Omdat het materiaal vuilafstotend is, heb je dat in een handomdraai gedaan. Kleverige vlekken zijn makkelijk te verwijderen met natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals groene zeep. Moeilijke vlekken op het kunststof aanrechtblad kun je voorzichtig met een doekje met vloeibaar schuurmiddel of met een schuursponsje verwijderen. Ook eventuele kleine krassen kun je op deze manier wegwerken.

Solid Surface is voedselveilig. Rauw vlees op het aanrecht? Een ei laten vallen op je werkblad? Geen probleem. Doordat het materiaal niet poreus is, hebben bacteriën geen schijn van kans.

Solid Surface past in ieder design

Architecten en specialistische keukenbouwers kiezen steeds vaker voor materialen van Solid Surface. Het hoogwaardige kunststof lijkt qua look & feel op steen, maar voelt niet koud aan. Doordat Solid Surface naadloos te verlijmen is, worden architecten en ontwerpers niet belemmerd in hun design. Hierdoor zijn ze in staat om het keukenoppervlak maximaal te benutten.

Solid Surface is duurzaam en onderhoudsarm

Het materiaal is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten. Solid Surface is een mix van speciale harsen met minerale vulstoffen op aluminiumbasis. Het oppervlak is geschuurd. Het voordeel daarvan is dat het goed en makkelijk kan worden onderhouden. Solid Surface is een duurzaam materiaal dat niet snel beschadigt. Als er toch krassen of beschadigingen op het materiaal ontstaan, kun je dit keurig laten wegwerken.