Wil je graag gezonder eten en heb je een hulp nodig bij het bereiden van allerlei gezonde maaltijden en shakes? Kies dan voor een keukenmachine, deze biedt veel mogelijkheden voor jou. Wat ga jij maken?

Salades

Een keukenmachine is de perfecte hulp bij het bereiden van salades: je gooit diverse groenten erin welke tot kleine stukjes worden versneden. Zo heb je in een handomdraai je wortels, paprika, sla en noem het maar op in korte tijd klaar zonder veel snijwerk.

Pastasaus / dips maken

Ook voor de lekkere romige en gezonde sauzen kan je de keukenmachine gebruiken om de meest heerlijke varianten te maken. Er zijn vele recepten te vinden om een goede textuur en structuur te geven aan het geheel. Je kunt diverse groentes combineren met olijfolie en andere producten met jouw favoriete smaken om zo lekker te genieten. Je zult in ieder geval niet snel weer naar kant-en-klare verpakkingen terug willen.

Vleesgerechten

Het is niet vaak de eerste keus voor het bereiden van vlees, maar het kan zeker met een keukenmachine: je vermaalt het vlees tot je favoriete maaltijd. Geef er nog wat extra pit aan het geheel met peper en uien en je hebt bijvoorbeeld een lekkere pittige zelfgemaakte hamburger.

Smoothies

Voor het afvallen is er niets fijners dan ook even af en toe iets lekkers te kunnen drinken buiten water. Dan kan je natuurlijk gaan voor smoothies. Deze maak je door divers fruit zoals bananen, kiwi’s en alle andere soorten die je lekker vindt in de keukenmachine fijn te malen om zo een flinke beker met vitamines en mineralen te vullen.

Beslag maken met de keukenmachine

Ook het mengen van een beslag behoort tot de mogelijkheden. Zo kan je makkelijk met de machine het begin van bijvoorbeeld een taart maken. En je kunt daarbij ook nog eens slagroom kloppen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Een keukenmachine kopen zal dus zeker een goede investering zijn, er wordt enorm veel snijwerk voor je bespaart en je krijgt er erg lekkere gerechten voor terug.