Een lounge diningset: praktisch en comfortabel

Een lounge diningset? Dat betekent genieten in optima forma van zowel de zomerzon als van een heerlijke maaltijd. Dat betekent prettig en comfortabel buiten leven en eten, aan een wat hogere tafel dan je doorgaans gewend bent. Een echte aanrader dus.

Diningset

Het kiezen voor een passende set is bepaald geen sinecure, zo bleek onlangs uit onderzoek. Gemonitord werd welke diningset van Tuinmeubelen.nl het meest verkocht werd. Het leverde niet echt een uitgesproken winnaar op. Een diningset is kennelijk echt maatwerk. Het is voor je een dergelijke set gaat kopen belangrijk om na te gaan of een lounge diningset eigenlijk wel in je tuin past én ook bij de rest van je tuin en terras past. Uiteraard is de stijl die je al voert in je tuin belangrijk bij de keuze, net als de grootte van de set. Overigens kun je diningsets ook in losse onderdelen aanschaffen en hoef je dus niet altijd meteen een complete set te kopen. Voordeel is zeker dat de diningsets enorm aan populariteit winnen. Daardoor wordt ook het aanbod namelijk steeds groter.

Ruimte in je tuin

Waarom je beter een dining loungeset in je tuin kunt plaatsen in plaats van een ‘gewone’ loungeset? Daar zijn best een aantal argumenten voor op te voeren. Zo is een dergelijke set wat hoger dan een doorgaans lage loungebank en dit biedt gemak bij het opstaan na het eten. Nu hoef je eens niet uit de overheerlijke kussens van een ‘normale’ loungeset ‘uitgegraven’ te worden. Ander voordeel is de factor ruimte. Veel mensen hebben niet de ruimte voor én een loungeset én een tuinset. Met een lounge diningset combineer je het beste van beide en bespaar je dus ruimte of anders: profiteer je optimaal van de ruimte in je tuin. Ook kinderen zijn vaak al snel weg van een diningset vanwege de hoge tafel waaraan het echt veel beter kleuren is. Verder is de set doorgaans bijzonder stijlvol en is het een nog relatief nieuw fenomeen en dus bepaald geen eenheidsworst.

Kleur en kussens

De combinatie van lounge- en tuinset biedt de mogelijkheid heerlijk te loungen, terwijl je er op een al even prettige manier heerlijk aan eet. Het is een heerlijke combinatie van praktisch en comfortabel. Een diningset is een aanwinst voor elke tuin. Uiteraard kies je zelf de kleur en kies je bijpassende kussens bij je diningset, die net zo eenvoudig schoon te houden is als reguliere loungesets. Wie echt alles wil weten, die doet er verstandig aan informatie in te winnen over de mogelijkheden.