In woonland zie je ze steeds meer: barkrukken. Een klein barretje met leuke keukenbarkrukken kan je keuken net dat kleine beetje extra sfeer geven. Een bar in je keuken kun je op verschillende manieren vormgeven. Zo kun je barkrukken plaatsen bij een verhoogde tafel of ze toevoegen aan je kookeiland. Heb je een hoge vensterbank, dan kun je ze ook daar bij plaatsen. Terwijl jij kookt, klets je bij met je partner of help je de kids nog even hun huiswerk…

Barkrukken bij een verhoogde tafel

keukenbarkruk

Keukenbarkruk Denver a 59,95

Barkrukken zijn er in alle soorten en maten. Wie op zoek is naar een barkruk voor in de keuken, zal zich verbazen over het enorme aanbod. Een keukenbarkruk kun je verkrijgen met of zonder leuning, met een ronde zitting of een vierkante zitting en in elke kleur, stijl en prijsklasse die je maar bedenken kunt. Moet de kruk of verstelbaar zijn of een steun voor je voeten hebben? Alles is mogelijk! Voor wat betreft het materiaal is er ook keuze genoeg. Zo zijn er houten krukken, krukken van RVS, krukken met een kunststof zitting, krukken met een lederen zitting, krukken met een stoffen zitting enzovoort. En bij elke type kruk zijn ook weer bijpassende bartafels (verhoogde tafels) te koop.

Barkruk kookeiland

In steeds meer keukens zie je tegenwoordig een kookeiland, bij het zitgedeelte dat deze kookeilanden vaak hebben kunnen barkrukken ook heel goed toegepast worden. Een hippe, veelgebruikte stoel is bijvoorbeeld barkruk DENVER. Deze kruk kan 360 graden draaien, erg handig als graag het overzicht over de keuken houdt… Met zijn verstelbare, witte hoogglans zitting en metalen voet is deze stoel een absolute must-have voor elk modern interieur!

keukenbarkrukken

Keukenbarkruk Joy 69 vanaf 182,40

 

Barkrukken bij een verhoogde vensterbank

Een keukenbarkruk wordt vaak geplaatst bij een verhoogde tafel of bij een kookeiland. Maar wie over hoge vensterbanken beschikt, kan ze ook daar prima een plekje geven! Wil je ook met een barkruk kookeiland en/of vensterbank afmaken? Wellicht is Joy 69 barkruk zwart dan een goed idee. Het frame van deze barkruk heeft een aluminium look en de zitting en rugleuning zijn van stof. De kruk past bij veel interieurs en heeft met z’n vier stevige poten een klassieke uitstraling. Je hebt het waarschijnlijk al, op het gebied van barkrukken is er voor elk wat wils… Bedenk wat jouw budget is en wat je wensen zijn en creëer gemakkelijk extra gezelligheid in je keuken!

Leuke keukenbarkrukken

Hieronder nog een overzichtje van enkele uiteenlopende leuke keukenbarkrukken.

 

mooie barkruk

Barkruk Stolwijk a 249,-

leuke barkruk

Barkruk IJlst a 129,-

barkruk

Barkruk Herveld a 99,95