Je houdt er van om uren in de keuken te kokerellen. Het aantal dagen per maand dat je niet in de keuken staat om weer een culinaire verrassing op tafel te zetten voor het avondeten valt op een hand te tellen. De keuken is een speciale plek in huis en je kunt er uren doorbrengen om nieuwe recepten te proberen en verschillende ingrediënten te combineren om een culinair meesterwerk te verwezenlijken.

Over het algemeen ben je ook meer dan tevreden met de verschillende opties die je keuken te bieden heeft. Je hebt een paar jaar geleden een industriële keuken plaat met 6 verschillende pitten laten installeren waarmee je naar hartenlust kunt uitleven. Ook heb je alle keukenmachines in huis om er zeker van te zijn dat het je niet aan de middelen ontbreekt om specifieke recepten te verwezenlijken. 

Witte spots en TL-verlichting behoren toe in het verleden

Het enige waar je de laatste tijd steeds meer over aan het klagen bent is de verlichting in je keuken. De felle witte spots in het dak, gecombineerd met de TL-verlichting, geven je het gevoel dat je in een bedrijfskeuken aan het werk bent, terwijl je juist een meer intieme sfeer wilt creëren, zodat je ook andere mensen de keuken in kunt trekken en deel kunt laten maken van het hele bereidingsproces. 

Zodoende dat je bent gaan speuren naar mogelijkheden om de verlichting in de keuken een stuk persoonlijker te maken. Je wilt afstappen van die fel verlichte hoek in de woning die mensen angst inboezemt. Je wilt het tegenovergestelde creëren en van je keuken een plek maken waar mensen met veel plezier komen kijken, een wijntje drinken of een helpende hand bieden tijdens het bereiden van een van de vele gerechten die je jezelf over de afgelopen jaren hebt eigen gemaakt. 

Met led verlichting kun je per situatie een bepaalde sfeer creëren

Na lang nadenken heb je daarom besloten om de huidige verlichting te vervangen door downlight led.  De Led verlichting is gemakkelijk te installeren en als je kiest voor dimbare lampen, kun je jezelf ervan verzekeren dat je op ieder moment van de dag de juiste sfeer weet te creëren. Of je nu extra licht nodig hebt, terwijl je bezig bent om de lunch in elkaar te zetten voor de klas van je zoontje, of juist een wat warme sfeer wilt creëren tijdens een live cooking event waarvoor je verschillende vrienden hebt uitgenodigd, met de installatie van de juiste Led verlichting valt de juist sfeer te creëren voor ieder situatie!