Meer Keuken

De lekkerste soorten vlees voor op de barbecue

bbq gerechten

Ook al zijn er die hard aanhangers van de barbecue die in de winter nog staan te barbecueën, de meeste van ons wachten toch tot het wat lekkerder weer is. Dat mooie weer ligt met de komst van de lente altijd in het verschiet. Tijd dus om de barbecue uit het schuurtje te halen en de staalborstel over het rooster te halen. Wij bespreken in dit blog de lekkerste soorten vlees voor op de barbecue. Lees je eventjes mee want onze tips zijn zeker de moeite waard.

De beste soorten vlees voor op de barbecue

Tot slot:

Probeer voor het lekkerste resultaat juist dat vlees te gebruiken wat vet bevat. Dus liever een kippendij dan een filet en liever een ribeye dan een gewoon kogelbiefstukje. Daarom zijn juist hamburgers ook zo lekker. BBQ geeft meerwaarde omdat er een heerlijke rooksmaak aan het vlees komt te zitten. Dit geeft veel smaak aan het vlees. Iets waar veel mensen nogal eens aan voorbij gaan als ze een prachtig stuk vlees in de pan gooien. In ieder geval veel succes gewenst bij je volgende bbq!

Mobiele versie afsluiten